Copyright © Pumpulunchi
Wat je met Liefde plant Raakt nooit uitgebloeid !!
Nieuws Pepernoten bakken Hmmm het is weer tijd om leuke figuurtjes te maken in het deeg en bakken maar! Met plezier hebben ze gekneed en figuurtjes uitgekozen. Sommige kinderen hebben hun eigen creatie aan gegeven door hun naamletters te maken! Het was leuk! Het was gezellig! De geur van pepernoten galmde door het hele gebouw hmmmmmmm Activiteiten in december! Zou je leuke afbeeldingen erbij kunnen plaatsen? 30 nov 2020: schoen zetten bij de dagopvang 3 dec 2020: sint viering met leuke spelletjes en cadeautjes 9 dec: kerst knutselmiddag 15 dec kerstlunch 18 dec afsluiting schooljaar 2020 De kerstvakantie is van 21 dec 2020 t/m 1 jan 2021 Wij zijn open van 21 dec 2020 tot en met 24 dec 2020. Op donderdag 24 dec sluiten wij om 12:00!! Tussen kerst en nieuw zijn wij Gesloten! Kleurplaat Onze nieuwsbrief De woensdagmiddag: Woensdagmiddag is voor ons creamiddag! Dit hebben de kinderen al gedaan: onderlegger knutselen met doppen, vlieger maken van stof en ketting en armbanden gemaakt met kralen! Oudercommissie In het volgende document kunt u vinden wat dit inhoud. Oudercommisie Jaarplanning Werken met schriftelijke overdracht: Sinds kort hanteren wij een mapje voor de overdracht voor kindjes tot 3 jaar. Denkt u eraan om deze map steeds mee te nemen? Doorgeven van de opvangdagen: Zoals u weet is het voor ons zeer belangrijk om op tijd te weten of uw kind(eren) komt(en) tijdens de vakanties. Weten wij al of uw opvang nodig heeft en hoe laat uw kind gebracht wordt tijdens de meivakantie? Geef het komende week door! Dit kan via de mail of whatsapp!
08-03-2020
Coronavirus: Aanwijzing RIVM voor Noord-Brabant
Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Voor een kinderopvanglocatie kan dit betekenen dat er minder kinderen en minder medewerkers zijn.
Nieuwsbrief
Copyright © Pumpulunchi
Site map Disclaimer Algemene voorwaarden
Wat je met Liefde plant Raakt nooit uitgebloeid !!
Nieuws Pepernoten bakken Hmmm het is weer tijd om leuke figuurtjes te maken in het deeg en bakken maar! Met plezier hebben ze gekneed en figuurtjes uitgekozen. Sommige kinderen hebben hun eigen creatie aan gegeven door hun naamletters te maken! Het was leuk! Het was gezellig! De geur van pepernoten galmde door het hele gebouw hmmmmmmm Activiteiten in december! Zou je leuke afbeeldingen erbij kunnen plaatsen? 30 nov 2020: schoen zetten bij de dagopvang 3 dec 2020: sint viering met leuke spelletjes en cadeautjes 9 dec: kerst knutselmiddag 15 dec kerstlunch 18 dec afsluiting schooljaar 2020 De kerstvakantie is van 21 dec 2020 t/m 1 jan 2021 Wij zijn open van 21 dec 2020 tot en met 24 dec 2020. Op donderdag 24 dec sluiten wij om 12:00!! Tussen kerst en nieuw zijn wij Gesloten! Kleurplaat De woensdagmiddag: Woensdagmiddag is voor ons creamiddag! Dit hebben de kinderen al gedaan: onderlegger knutselen met doppen, vlieger maken van stof en ketting en armbanden gemaakt met kralen! De leerklas(voormalige bijlesklas) Binnenkort start de leerklas. Meer informatie over de leerklas volgt nog! Oudercommissie In het volgende document kunt u vinden wat dit inhoud. Oudercommisie Jaarplanning Werken met thema’s en schriftelijke overdracht: Bij de dagopvang starten wij na de meivakantie met thema: Kleuren en Vormen. Meer informatie hierover volgt! Sinds kort hanteren wij een mapje voor de overdracht voor kindjes tot 3 jaar. Denkt u eraan om deze map steeds mee te nemen? Doorgeven van de opvangdagen: Zoals u weet is het voor ons zeer belangrijk om op tijd te weten of uw kind(eren) komt(en) tijdens de vakanties. Weten wij al of uw opvang nodig heeft en hoe laat uw kind gebracht wordt tijdens de meivakantie? Geef het komende week door! Dit kan via de mail of whatsapp!
08-03-2020
Coronavirus: Aanwijzing RIVM voor Noord- Brabant
Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Voor een kinderopvanglocatie kan dit betekenen dat er minder kinderen en minder medewerkers zijn.