Copyright © Pumpulunchi
Wat je met Liefde plant Raakt nooit uitgebloeid !!
Nieuws Zomervakantie Wij willen iedereen een mooie en leuke zomervakantie toe wensen. Op onze locatie Planetenlaan zullen er leuken activiteiten gaan plaats vinden. Fijne vakantie Hallo allemaal, Wij zijn kinderdagverblijf Pumpulunchi. En wij zijn nieuw in Nuenen. Pumpulunchi is een troetelnaam voor kinderen in het Papiaments en betekent lief, schattig. Wij hebben nog een andere locatie in Eindhoven op de planetenlaan. Deze locatie is geopend in januari 2014, door een onderwijzeres, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in het werken met kinderen als groepsleerkracht en pedagogische medewerker. In Nuenen gaan wij starten vanaf 10 mei a.s.. Ons kinderdagverblijf staat voor huiselijk, kleinschalig en flexibel. Kortom een plek waar uw kind de nodige aandacht en verzorging krijgt, maar ook een plek waar uw kind speelt en leert! Wij hebben heel erg veel zin om iedereen te verwelkomen bij ons. Tot snel. Team Pumpulunchi Nuenen. Hier kunt u de nieuwsbrief vinden van de GGD over team onderwijs en corona. Voor de nieuwsbrief klik op de download knop. Nieuws vanuit de groepen: Project Interventie is gestart op donderdag 3 juni 2021. Dit project is in handen van Naomi, de pedagogische coach. Naomi voert dit project uit in het kader van haar schoolopdracht. In de BSO groep hangt een emotiethermometer. Kinderen hebben tijdens een kringgesprek opdrachten gekregen en gaan aan de slag met het uiten van emoties. Wat voel je? Waarom voel je je zo? Wat kunnen wij eraan doen? Het is mooi om te zien, dat hoewel kinderen vaak geen kans krijgen om te spreken over hun emoties, dat ze dit best snel toch eigen hebben gemaakt! Bij binnenkomst weet de leidster hoe het kind zich voelt. Het kind plaatst de wasknijper bij zijn emotie. Zo weet de leidster dat er misschien wat te bespreken valt. Praktisch voorbeeld: N was bij binnenkomst vrolijk en plaatst haar wasknijper bij emotie: vrolijk. Tijdens het eetmoment, werd zij verdrietig. Zij stond op en plaatste haar wasknijper op emotie:verdrietig. De leidster kon met haar erover praten! Kortom een mooi project! De woensdagmiddag: Woensdagmiddag is voor ons creamiddag! Dit hebben de kinderen al gedaan: onderlegger knutselen met doppen, vlieger maken van stof en ketting en armbanden gemaakt met kralen! Oudercommissie In het volgende document kunt u vinden wat dit inhoud. Oudercommisie Jaarplanning Werken met schriftelijke overdracht: Sinds kort hanteren wij een mapje voor de overdracht voor kindjes tot 3 jaar. Denkt u eraan om deze map steeds mee te nemen? Doorgeven van de opvangdagen: Zoals u weet is het voor ons zeer belangrijk om op tijd te weten of uw kind(eren) komt(en) tijdens de vakanties. Weten wij al of uw opvang nodig heeft en hoe laat uw kind gebracht wordt tijdens de meivakantie? Geef het komende week door! Dit kan via de mail of whatsapp!
Copyright © Pumpulunchi
Site map Disclaimer Algemene voorwaarden
Wat je met Liefde plant Raakt nooit uitgebloeid !!
Nieuws Zomervakantie Wij willen iedereen een mooie en leuke zomervakantie toe wensen. Op onze locatie Planetenlaan zullen er leuken activiteiten gaan plaats vinden. Fijne vakantie Hier kunt u de nieuwsbrief vinden van de GGD over team onderwijs en corona. Voor de nieuwsbrief klik op de download knop. De BSO: Wij gaan regelmatig op stap met de BSO. Vooral op de woensdagmiddag, lange middag, gaan we lekker weg! Afgelopen week hebben wij een speelpark bezocht. Het was voor de kinderen weer fijn spelen en genieten van een ijsje! Waterspeelmiddagen: Warm weer betekent ook spelen met water! Komende 2 dagen wordt het tropisch warm. We vragen de ouders om extra kleren mee te geven, want uw kind gaat met water spelen! In de tuin staat een badje klaar en de sproeier zetten we ook aan. Wow, dit wordt gezellig! Nieuws vanuit de groepen: Project Interventie is gestart op donderdag 3 juni 2021. Dit project is in handen van Naomi, de pedagogische coach. Naomi voert dit project uit in het kader van haar schoolopdracht. In de BSO groep hangt een emotiethermometer. Kinderen hebben tijdens een kringgesprek opdrachten gekregen en gaan aan de slag met het uiten van emoties. Wat voel je? Waarom voel je je zo? Wat kunnen wij eraan doen? Het is mooi om te zien, dat hoewel kinderen vaak geen kans krijgen om te spreken over hun emoties, dat ze dit best snel toch eigen hebben gemaakt! Bij binnenkomst weet de leidster hoe het kind zich voelt. Het kind plaatst de wasknijper bij zijn emotie. Zo weet de leidster dat er misschien wat te bespreken valt. Praktisch voorbeeld: N was bij binnenkomst vrolijk en plaatst haar wasknijper bij emotie: vrolijk. Tijdens het eetmoment, werd zij verdrietig. Zij stond op en plaatste haar wasknijper op emotie:verdrietig. De leidster kon met haar erover praten! Kortom een mooi project! Zomerfeest: We vieren de zomer op woensdag 23 juli 2021 met sport en spel op het grasveld! Mis dit niet, want het wordt gezellig! Zomervakantie 2021: start 26 juli 2021 tot en met 4 september 2021 Weten wij het al? Wanneer komt uw kind wel of niet? Geef dit nu door aan de leiding! Oudercommissie: Volgende vergadering van de OC is op maandag 21 juni 2021. Wij zoeken ouders, die wat tijd vrij kunnen maken om de OC te ondersteunen. De vergaderingen zijn 1 keer per kwartaal. De woensdagmiddag: Woensdagmiddag is voor ons creamiddag! Dit hebben de kinderen al gedaan: onderlegger knutselen met doppen, vlieger maken van stof en ketting en armbanden gemaakt met kralen! De leerklas(voormalige bijlesklas) Binnenkort start de leerklas. Meer informatie over de leerklas volgt nog! Oudercommissie In het volgende document kunt u vinden wat dit inhoud. Oudercommisie Jaarplanning Werken met thema’s en schriftelijke overdracht: Bij de dagopvang starten wij na de meivakantie met thema: Kleuren en Vormen. Meer informatie hierover volgt!
Hallo allemaal, Wij zijn kinderdagverblijf Pumpulunchi. En wij zijn nieuw in Nuenen. Pumpulunchi is een troetelnaam voor kinderen in het Papiaments en betekent lief, schattig. Wij hebben nog een andere locatie in Eindhoven op de planetenlaan. Deze locatie is geopend in januari 2014, door een onderwijzeres, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in het werken met kinderen als groepsleerkracht en pedagogische medewerker. In Nuenen gaan wij starten vanaf 10 mei a.s.. Ons kinderdagverblijf staat voor huiselijk, kleinschalig en flexibel. Kortom een plek waar uw kind de nodige aandacht en verzorging krijgt, maar ook een plek waar uw kind speelt en leert! Wij hebben heel erg veel zin om iedereen te verwelkomen bij ons. Tot snel. Team Pumpulunchi Nuenen.