Copyright © Pumpulunchi
Wat je met Liefde plant Raakt nooit uitgebloeid !!
Nieuws Hallo allemaal, Wij zijn kinderdagverblijf Pumpulunchi. En wij zijn nieuw in Nuenen. Pumpulunchi is een troetelnaam voor kinderen in het Papiaments en betekent lief, schattig. Wij hebben nog een andere locatie in Eindhoven op de planetenlaan. Deze locatie is geopend in januari 2014, door een onderwijzeres, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in het werken met kinderen als groepsleerkracht en pedagogische medewerker. Ons kinderdagverblijf staat voor huiselijk, kleinschalig en flexibel. Kortom een plek waar uw kind de nodige aandacht en verzorging krijgt, maar ook een plek waar uw kind speelt en leert! Wij hebben heel erg veel zin om iedereen te verwelkomen bij ons. Tot snel. Team Pumpulunchi Nuenen. De woensdagmiddag: Woensdagmiddag is voor ons creamiddag! Dit hebben de kinderen al gedaan: onderlegger knutselen met doppen, vlieger maken van stof en ketting en armbanden gemaakt met kralen! Oudercommissie In het volgende document kunt u vinden wat dit inhoud. Oudercommisie Werken met schriftelijke overdracht: Sinds kort hanteren wij een mapje voor de overdracht voor kindjes tot 3 jaar. Denkt u eraan om deze map steeds mee te nemen? Doorgeven van de opvangdagen: Zoals u weet is het voor ons zeer belangrijk om op tijd te weten of uw kind(eren) komt(en) tijdens de vakanties. Weten wij al of uw opvang nodig heeft en hoe laat uw kind gebracht wordt tijdens de meivakantie? Geef het komende week door! Dit kan via de mail of whatsapp!
Copyright © Pumpulunchi
Site map Disclaimer Algemene voorwaarden
Wat je met Liefde plant Raakt nooit uitgebloeid !!
Nieuws Oudercommissie: Wij zoeken ouders, die wat tijd vrij kunnen maken om de OC te ondersteunen. De vergaderingen zijn 1 keer per kwartaal. In het volgende document kunt u vinden wat dit inhoud. Oudercommisie Werken met thema’s en schriftelijke overdracht: Bij de dagopvang starten wij na de meivakantie met thema: Kleuren en Vormen. Meer informatie hierover volgt! Sinds kort hanteren wij een mapje voor de overdracht voor kindjes tot 3 jaar. Denkt u eraan om deze map steeds mee te nemen? Doorgeven van de opvangdagen: Zoals u weet is het voor ons zeer belangrijk om op tijd te weten of uw kind(eren) komt(en) tijdens de vakanties. Weten wij al of uw opvang nodig heeft en hoe laat uw kind gebracht wordt tijdens de meivakantie? Geef het komende week door! Dit kan via de mail of whatsapp!
Hallo allemaal, Wij zijn kinderdagverblijf Pumpulunchi. En wij zijn nieuw in Nuenen. Pumpulunchi is een troetelnaam voor kinderen in het Papiaments en betekent lief, schattig. Wij hebben nog een andere locatie in Eindhoven op de planetenlaan. Deze locatie is geopend in januari 2014, door een onderwijzeres, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in het werken met kinderen als groepsleerkracht en pedagogische medewerker. Ons kinderdagverblijf staat voor huiselijk, kleinschalig en flexibel. Kortom een plek waar uw kind de nodige aandacht en verzorging krijgt, maar ook een plek waar uw kind speelt en leert! Wij hebben heel erg veel zin om iedereen te verwelkomen bij ons. Tot snel. Team Pumpulunchi Nuenen.